tirsdag 24. februar 2009

Garn, bok og blogg



Her kommer to bøker som jeg har tilbrakt turer med på trikken og t-banen. Bøkene handler om Gerogia som eier en garnforretning på Upper Westside av Manhattan, miljøet og vennene rundt denne, på godt og vondt.

Stemningen ligner litt fra filmen “You’ve Got m@il”, dette gjelder også for oppbygningen i persongalleriet – det er lett å se paraleller, men på den gode måten.

Bøkene er skrevet med fin flyt og det gir en god opplevlese å lese. Dette er min subjektive oppfatning :o) Du blir fort trukket inn i handlingen og det er lett å føle at man er en del av “gjengen”.

Kate Jacobs som har skrevet bøkene har en egen hjemmeside og Butikken har også en side. Det hele har blitt en egen verden……..

about-us-store-left

about-us-store-right

Gjett hva??? Midt i Soho på Manhattan ligger Purl, en kombinert garn- og stoffbutikk. De har selvfølgelig en blogg, The Purl Bee og webshop Purlsoho.com. Uten sammenligning forøvrig gir det nesten følelsen av at Georgias garnbutikk faktisk eksisterer :o)

3287_detail 635_detail

Damene som driver Purl og Purl Patchwork,  Joelle & Jennifer Hoverson er drifitge og fulle av inspirasjon og ideer, dette gjenspeiler seg i bloggen deres. Bøkene overnfor er det Joelle som har laget, prosjektene er enkle og overkommelige – for alle!!! Her er det MYE inspirasjon å hente :o)

Nå er det bare å hente en kopp te og begynne på bekjentskapet med Fredags-strikkeklubben, skulle inspirasjonen gripe deg så kan bøkene fra Purl hjelpe deg med noen fine prosjekter!

Kos deg!!

2 kommentarer:

  1. SÅ mange flotte bøker... og gøy med håndarbeid som temaet! :o)

    SvarSlett
  2. Dette tror jeg er bøker jeg kommer til å like. Skal straks ta en surfetur på nettet for å se om jeg får tak i dem et sted. :)

    SvarSlett